Vapes

Allt du behöver veta om Vaping

Har du någonsin undrat vad grejen med vapes egentligen är? Det är som en hel subkultur som dykt upp från ingenstans. Det började som ett alternativ till cigaretter men har snabbt blivit något mycket större.

Hälsorisker och fördelar

Det finns en hel del debatt kring huruvida vaping är ”säkert” eller inte. Vissa säger att det är mycket bättre än att röka traditionella cigaretter, medan andra hävdar att det finns risker vi ännu inte känner till. Jag säger, gör din egen research och fatta ditt eget beslut.

Vad säger forskningen?

Det är en delad bild. Vissa studier tyder på att vaping kan vara mindre skadligt än att röka cigaretter. Men kom ihåg, mindre skadligt betyder inte riskfritt. Kolla in vapes för mer information och gör ditt eget val.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *